top of page

PRE-PARTY actie

Yo! Welkom om de verborgen website van PRSSPLY. Ben jij op dit moment op de Zomerkade en geniet je van de beats van onze DJ's en voelen de bijbehorende vibes van de PAKHUIS_15 pre-party goed? Dan kun jij misschien wel de boot op!

Rhythm is all you need.png

WHAT ARE WE TALKING ABOUT?!

Nou.. je kan iets leuks winnen: Winnaars kunnen de boot op in PRSSPLY style. DJ's erbij en volledig verzorgd met drankjes en hapjes. En dat voor twee personen!

VOORWAARDE

Je moet een ticket hebben voor het PAKHUIS_15 event van 27 augustus 2022! Heb je deze al dan snel met jouw camera aan de slag. Anders... scoor jouw ticket dan vandaag nog! Met een beetje geluk heb je twee feestjes voor de prijs van één ;-)

Get your tickets now.png

WHAT TO DO?!

Nou.. isniezomoeilijkhoor. Maak een funny, crazy, maar vooral originele foto tijdens de pre-party, plaats deze op jouw socials (insta of feestboek) en zet erbij waarom jij het zo enorm naar je zin hebt! Tag PRSSPLY en diegene met wie jij graag de boot in wil.

IN SHORT - de snelle uitleg

- Maak een toffe foto tijdens zomerkade (19/20-08)

- Zet erbij waarom jij een te gekke tijd hebt tijdens    de PAKHUIS_15 Pre-Party

- Tag PRSSPLY en diegene die met jou de boot           mee op kan!

WHEN?!

De datum staat nog niet vast maar reken op een datum ergens in september uiterlijk oktober. We communiceren dit begin september.

bottom of page