top of page

19 AUG

PAKHUIS_15 vindt jaarlijks plaats tussen 15 silo's die op de Noordkade in Veghel staan. Dit jaar mag je 19 augustus rood omcirkelen in de agenda. Plan jouw vakantie dus goed! 

LOCATIE

PAKHUIS_15 kun je beleven op het terrein van de Noordkade te Veghel. Een oud rauw en ruig industrieel complex met een flinke historie. Vroeger het werkterrein van de CHV (nu Agrifirm). Klik even voor een plattegrond. 

AVH06526.jpg

SILO'S?

Best imposant, beetje grotesk en vooral een gave belevenis. PAKHUIS_15 gaat in 2023 opnieuw op zoek naar het ultieme underground gevoel.  We zetten toffe DJ's in de kookpot (boilerroom style) om te draaien in de overweldigende ambiance van de Noordkade te Veghel.

AVH06271.jpg

BOILER

De DJ's van PAKHUIS_15 draaien in boilerroom stijl. Dit betekent dat je achter de DJ's kan dansen. De DJ kan daardoor fijntjes meefeesten. Deze plek is "the place to be". Leuk weetje: Tijdens de 2de editie van het pakhuis stonden er zelfs echte boilers op het podium.

SOUND

Het geluid tussen de silo's is ongekend. 15 silo's die fungeren als subwoofers geven het geluid meer kleur. Een dikke ervaring. 

PARKING

Parkeren is gratis en kun je het beste doen op P1 van de Noordkade. Woon je in de buurt? Kom dan met een tweewieler met zijwieltjes voor de terugreis. Na 01:00 uur ff extra oppassen. Je fietst langs een kanaal.

18:30

De deuren van het PAKHUIS_15 gaan open om 18:30 uur. Wij beginnen vroeg waardoor we snel samen de juiste vibe kunnen vinden. Zorg dat je dus vroeg komt!

_B7I3662.jpg
AVH06313.jpg

DJ'S

Op PAKHUIS_15 draaien alleen de echte DJ's. Geen grote ego's, showfiguren die ff op een knopje drukken maar DJ's die hun vak verstaan. Fans van Paris Hilton mogen dus thuisblijven.

HOUSE

We draaien House en Tech house in de mix. Af en toe kunnen we een Techno plaat aanraken. Eén ding weet je zeker: De beats gaan jouw body laten werken. 

A.L.

Alle leeftijden zijn welkom als je maar 18 bent. Pakhuis heeft een prettige mix van jong en oud.

De deuren van het PAKHUIS_15 sluiten om 01:00 uur. We willen graag nog wat langer maar de vergunningen laten dit helaas niet toe. We zullen smokkelen waar het kan!

01:00

KLUISJES

Een wens van vele bezoekers. Deze editie staan ze voor jullie klaar.

Rhythm is all you need.png
Pijl naar links boog.png
Get your tickets now.png
A Silo.png
Boilerroom style.png
in house we're all equal.png
Pijl naar links boog.png
bottom of page