top of page

LINE-UP EDITIE IV

LNB-2023-TRANSPARANT.png

MARCO LYS

LOUD 'N BRIGHT | D'YOR

DILBY | MELISSA POOLS

Cut out.png
Cut out Dilby (4).png

De line-up van de vierde editie van het PAKHUIS barst van de energie met absolute toppers!

 

Samen met jullie gaan deze excellente DJ/producers een onvergetelijk feestje bouwen vanuit de boilerroom.

MARCO LYS (IT)

We zijn enorm verheugd om jullie te kunnen vertellen dat we na een jaar van onderhandelingen Marco Lys uit Venetië hebben weten te strikken. Deze top DJ èn producer heeft op alle grote podia gestaan en nu ook in de boilerroom van het PAKHUIS. Hij produceert onder andere met Chris Lake en Kryder de lekkerste houseplaten. 

DILBY (DE)

Deze underground DJ en producer uit Berlijn stond vorig jaar in de charts als nummer 1 met "Remember Me". De oudjes kennen deze track nog van Blue Boy uit de jaren '90. Dilby werkt oa samen met artiesten als Diplo, Hot Since 82, Mark Knight en Nicole Madouber. 

D'YOR Profile front colour_cut.png

MELISSA POOLS

Ook vinden we de Amsterdamse Melissa Pools in de line-up. Een supertalent waar we enorm van gaan genieten. Altijd een selectie van overheerlijke beats die niet altijd even mainstream zijn.

 

LOUD 'N BRIGHT

Ze sloten het eerste succesvolle PAKHUIS_15 af. 
Nu zijn ze weer terug!  Ze hebben net een nieuwe studio gebouwd waar de tofste platen uitrollen. Zelfs Nicky Romero heeft ze ontdekt en een remix gemaakt die goed scoorde in de charts.  Dit jaar releasen ze lekker door. We horen hun platen graag tijdens editie IV van het PAKHUIS.

D'YOR

Als vaste waarde van het PAKHUIS_15 kan hij het niet laten weer een overheerlijke set beats te draaien. De drijvende kracht achter PRSSPLY events en records zal zeer zeker weer flink uitpakken.

bottom of page