top of page
 • Wat is het adres van PAKHUIS_15?
  De silo's hebben geen adres. Het adres dat het dichtste bij de silo's komt is het adres van restaurant Wittern. Adres Wittern: Verlengde Noordkade 4, 5462 EH Veghel
 • Moet je 18+ zijn voor het PAKHUIS_15 evenement?
  Ja! En dat is jammer wanneer je nog net geen 18 jaar oud bent. Dus 18+! We hebben beveiliging aan de deur die daarop toeziet en om legitimatie kan vragen.
 • Is het nodig om een ID bij je hebben?
  In Nederland moet je jezelf ter aller tijde kunnen legitimeren. Zorg ervoor dat je deze bij je hebt en kan laten zien wanneer daarom gevraagd wordt. Onze beveiliging kan naar jouw ID vragen.
 • Is PAKHUIS_15 binnen of buiten?
  PAKHUIS_15 is een buiten event. Zorg dat je goed naar de weerberichten kijkt voordat je gaat. Pas jouw kleding aan op het weerbericht. Er zijn kluisjes aanwezig om eventueel extra kleding in op te bergen.
 • Zijn er kluisjes aanwezig?
  Neen. Omdat het zo'n goed weer is zijn er geen jassen nodig. In de avond zal het nog zo'n 20 graden zijn. We hebben de dure investering van de kluisjes daarom afgebeld.
 • Kan ik parkeren bij het PAKHUIS_15?
  Jazeker! En... dat is nog gratis ook. Rijdt de parkeerplaats van de Noordkade op (P1). Ga links bij de mini "rotonde" en rijdt daarna zo ver mogelijk naar achteren toe door om zo min mogelijk te hoeven lopen.
 • Kan ik mijn fiets parkeren vlakbij het PAKHUIS_15?
  Super dat je met de fiets komt! Dat is het allerbeste voor de mooiste pakhuis ervaring ;-). Je kan jouw fiets gratis parkeren achter de silo's. Je kan het beste via de waterkant naar de silo's fietsen. Bij de "ingang" van de Noordkade zie je vanzelf aanwijzingen staan waar je jouw fiets kan parkeren.
 • Is er een routebeschrijving?
  Jazeker! Die kun je hier downloaden!
 • Kun je tijdens PAKHUIS_15 iets snacken?
  Op het terrein van het PAKHUIS_15 staat een heuse frikandellenbar dat de naam "den vette del" draagt. Onze meester bakker maakt met de grootste zorg elke del lekker krokant. Je kan hele dellen bestellen en wanneer je liever wil delen met jouw vrienden en vriendinnen kun je ook een bucket met stukjes en verschillende soorten saus bestellen. Op het terrein van de Noordkade zijn er ook verschillende mogelijkheden om een hapje te eten. Van de lekkerste frieten van Zuid Nederland bij Pieperz, tot super sjiek en op niveau bij SillyFox. Daartussen kun je heerlijk ongedwongen dineren bij DIS en Wittern.
 • Is er een hotel in de buurt?
  Jazeker! En.. het mooie is.. deze ligt op kruip afstand. Check de website van het boetiekhotel "the Yard". Ook onze artiesten ROOG en Jess Bays hebben hier gelogeerd en waren heel enthousiast. https://www.theyardhotel.nl/noordkade/
 • Kan ik de algemene voorwaarden van PAKHUIS_15 ergens teruglezen?
  Jazeker! De huisregels zijn verwerkt in onze algemene voorwaarden. Dit zijn de voorwaarden van PRSSPLY, de organisator van het evenement. In onze huisregels vindt je meer informatie over onze beveiliging en bijvoorbeeld hoe wij omgaan met drugs en Zero-tolerance beleid. Ook in de algemene voorwaarden: PAKHUIS_15 is een evenement waar verschillende foto- en videografen hun werk doen. Met de aanschaf van jouw ticket geef je toestemming om gefotografeerd te worden of gefilmd te worden. Je kan de algemene voorwaarden hier teruglezen: Algemene Voorwaarden
 • Welke DJ's draaien er op het PAKHUIS_15?
  Op PAKHUIS draaien: - Marco Lys (Venetië) - Dilby (Berlijn) - Melissa Pools (Amsterdam) - Loud 'n Bright (Brabant) - RüD & BRemFM (Veghel) - D'YOR (Veghel)
 • Wat is de timetable van het PAKHUIS_15 op 19 augustus?
  19:15 inloop 19:30 RüD & BremFM (warming up set) 20:00 Dilby 21:00 Melissa Pools 22:00 Marco Lys 23:00 D'YOR 24:00 Loud 'n Bright
 • In welk genre draaien de DJ's van het PAKHUIS_15?
  Het PAKHUIS_15 is een house en tech house event met af en toe een tintje techno. De DJ's die PAKHUIS_15 in de line-up heeft staan zijn over het algemeen DJ èn producer. Producers zijn over het algemeen nog meer begaan met hun muziek en weten dit ook uit te dragen. De DJ's van het PAKHUIS zullen daarmee zeer zeker ook eigen producties draaien.
 • Ik ben mijn ticket kwijt! Wat kan ik doen?
  Neem contact op met PRSSPLY: liftoff@prssply.nl Wij gaan voor je op zoek naar jouw ticket. Er is vast een oplossing te vinden.
 • Ik kan, door omstandigheden, niet naar het PAKHUIS_15 komen. Kan ik mijn geld terugvragen?
  Nee, dat kan helaas niet. Wel kun je jouw ticket op "ticketswap" te koop zetten. Via ticketswap kun je ook de naam aanpassen en daarmee de persoonlijke gegevens. Wij vinden het ontzettend jammer dat je niet kan komen en hopen van harte dat je jouw ticket weer kan doorverkopen. https://www.ticketswap.nl/sell
 • Zijn de munten van vorig jaar nog geldig?
  Jazeker! Munten van PRSSPLY zijn gewoon inzetbaar èn in waarde gestegen ;-). en goede investering dus!
 • Waarom kost het kaartje van PAKHUIS_15 € 1,00 duurder?
  PAKHUIS_15 maakt gebruik van de ticketprovider Eventix. Eventix vraagt voor haar service € 1,00 per ticket. Dit is de reden dat je dit bedrag los vermeld ziet staan. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar de ticketprovider.
bottom of page